Elzer optiek Drenthe Norg omgeving roden noord nederland Gemeente Noordenveld

IK ZIE, IK ZIE… WAT JIJ NIET ZIET.

UNIEK OOGONDERZOEK CADEAU


Wilt u ook een uniek en kosteloos oogonderzoek ervaren? Maak dan snel een afspraak voor een meting in de speciale DNEye® caravan tijdens de DNEye® Oogmeetdagen.

BEZOEK DE DNEye® CARAVAN OP 9 MEI

Maak een afspraak voor een kosteloos oogonderzoek op donderdag 9 mei. Je
ontvangt die dag € 100,- korting op een paar DNEye® multifocaalglazen.

Uniek oogonderzoek

De Rodenstock DNEye® Scanner scant de ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het maar liefst 1500 hyper nauwkeurige metingen verricht. Zo zijn we in staat om de gezondheid van je ogen uitgebreid en accuraat te meten.

  1. Kijken op de verte afstand
  2. Kijken op de nabij afstand en de stand van de ogen tijdens het lezen
  3. Zicht bij diverse lichtomstandigheden, dag- en nachtzicht
  4. Scan van de oppervlakte van het hoornvlies om mogelijke afwijkingen op te sporen
  5. Helderheid van het oog om symptomen als staar op te sporen
  6. Diktemeting van het hoornvlies om zo de interne oogdruk te bepalen
  7. Oogdrukmeting, een te hoge oogdruk kan duiden op glaucoom

Met de DNEye® Scanner wordt direct duidelijk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van je oog. Deze extra meetgegevens gebruiken we om je brillenglazen nog nauwkeuriger te slijpen dankzij de meest geavanceerde slijptechniek. Het resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met een ongekende scherpte en helderheid.

De voordelen

Altijd optimaal zicht in alle lichtomstandigheden. Je hersenen hoeven zich minder in te spannen om het beeld dat ze binnenkrijgen te corrigeren, waardoor je meer ontspannen kijkt. Je ziet meer details, kleuren en contrast.

Ben je nachtblind?

Wist je dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® Scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heb je altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ’s nachts.

Vermoeide ogen?

Je ooglens kantelt wanneer je leest. Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op je netvlies niet helemaal scherp is. De DNEye® Scanner neemt deze kanteling daarom mee in zijn analyse. Hierin is het apparaat uniek! Dit resulteert in extra meetgegevens die we gebruiken om het leesdeel in je glazen net iets preciezer in te slijpen. Hierdoor heb je minder last van vermoeide, prikkende ogen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.