Monturen

Bril compleet met glazen! € 99,-

24 uur service (24 uur later al klaar om te worden opgehaald)

Brillen actie

Mode en vakmanschap gaan samen bij Elzer Optiek

Bij Elzer Optiek vindt u een uitgebreid assortiment met meer dan 700 brilmonturen op voorraad. De keuze voor een nieuwe bril is niet eenvoudig en de keuze is voor een langere tijd. Hierbij is professionele begeleiding erg belangrijk. Wij adviseren u over de vorm en kleur en houden natuurlijk ook rekening met de technische eisen. In onze topklasse collectie is voor iedereen de juiste bril te vinden. U kunt uw keuze maken uit merken van wereldfaam, daarnaast hebben wij een aantal unieke wat onbekendere monturen in onze specials collectie.

Kinderbrillen

Kinderbril compleet met glazen! € 149,- vraag naar de voorwaarden

Ook voor kinderen vindt u een uitgebreide collectie monturen. Wij zijn gespecialiseerd in kinderbrillen. Onze uitgebreide collectie heeft vele soorten en maten. Voor een leuke stoere kinderbril bent u bij Elzer Optiek aan het goede adres.

Komt u vrijblijvend eens kijken en oordeel zelf.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Met de komst van het nieuwe zorgstelsel, is de vergoeding voor monturen, glazen en contactlenzen per verzekeringsmaatschappij verschillend. Klik hier voor een compleet overzicht van alle maatschappijen.

Gezonde kindeogen

Ga de uitdaging aan!

Bijziendheid (myopie) neemt enorm toe in Nederland. En dat leidt weer tot meer slechtziendheid en blindheid. Veel buiten zijn helpt bijziendheid voorkomen.