Professioneel kleuradvies

Professioneel kleuradvies bij aanschaf brilmontuur

Gerdien Breimer

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht, daar staan we voor. En we zijn altijd op zoek om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben we onze service uitgebreid met een nieuw specialisme: kleuradvies.

Vrijblijvend kunt u zich laten adviseren door een professioneel kleurstilist, bij de keuze van uw brilmontuur. Is uw mooiste kleur een koele tint zoals antraciet, staalblauw of knalrood?  Of staat een warme tint zoals goudbruin, mosgroen of okergeel het meest fraai? Kleurstilist Gerdien laat u zien en ervaren wat het effect is van kleur bij uw gezicht. Ze legt uit waarom het zo is dat sommige kleuren u goed staan en waarom andere kleuren juist misstaan. Ze adviseert u waar u op kunt letten bij het kiezen van de kleur van uw montuur. De inzichten die u dit verschaft, vergemakkelijkt het kiezen van een nieuw montuur.

Gerdien Breimer adviseert al jaren als zelfstandig professional mensen op het gebied van uiterlijke presentatie. Ze heeft een studio in Assen, waar klanten komen voor kledingstijladviezen en kleuranalyses. Daarnaast komt ze bij mensen thuis voor garderobe-adviezen en gaat ze met klanten mee als Personal Shopper (www.gerdienbreimer.nl).

Door haar expertise op het gebied van kleur in huis te halen, wordt ons service aanbod nog meer compleet. Hebt u interesse in een professioneel kleuradvies door Gerdien, maak dan via Jacob Elzer een afspraak met haar.